Ki a legÖKOsabb? – ÖKO Játszóház, mely sokrétű programjával kívánja megszólítani célközönségét, azaz a 4-18 éves korosztályt. A játékok nem csak oktató, de egyben kulcskompetenciákat és általános képességeket fejlesztő eszközök is: csapatmunka, finommotoros ügyesség, kombinációs készség fejlesztésére szolgálnak.

A játékok a szelektív hulladékgyűjtés tematikájával foglalkoznak az újrahasznosítás fogalmának elsajátítását középpontba helyezve. Végig kísérjük, miért fontos a szelektív gyűjtés és hogyan valósítható meg, miből mi lesz, valamint hosszú távon milyen hatása van ennek a környezetünkre.

A Játszóház kiegészül ÖKO kézműves foglalkozásokkal, ahol megmutatjuk, hogy nem minden szemét, ami annak látszik! A háztartási hulladékok gyakran újra használhatóak.

Az egyesület célja, hogy a programsorozat eljusson minél több óvodába, iskolába, hogy minél szélesebb körben taníthassuk a környezettudatos gondolkodást!

A játszóházi programok iskolák, óvodák gyermeknapi, madarak és fák napi, Föld napi programjaiba illeszthetők be. Játékidő: 1 óra hossza, egy-egy játékidő alatt 25-30 gyerek vehető be a játékba.

Támogatja a

Békéscsabáért Program

2019

Hulladék Kronométer

Mennyi idő alatt bomlanak le a különböző anyagú hulladékaink a vízben és a talajban?

Kategóriák: Öko-tábor

1 hozzászólás

Humberto · 2020.09.28. – 19:40

Hi, very nice website, cheers!
——————————————————
Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
——————————————————
Check here: https://www.good-webhosting.com/

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője
hu_HUHungarian