Határmenti Közösségi Tér és Tudásközpont Kialakítása

A Zöld 14 Egyesület, az aradi székhelyű Excelsior Egyesülettel partnerségben egy határon átnyúló Európai Uniós komplex (eszközbeszerzést, infrastruktúra fejlesztést és rendezvényeket is magába foglaló), természet- és környezetvédelmi célú projektet valósított meg 2018. december 1. és 2020. február 28. között.

Főtevékenységek

Iskolaidő utáni programok

Környezeti szemléletformáló programok

Közösségi rendezvények

Levendula Kézműves Vásár és Öko-fesztivál

A közösségi téren egy kisebb levendulakert került kialakításra. A Kézműves és Öko-fesztivál a helyi termékeket és művészetet népszerűsíti.​

Bor- és sajtkostolók

keressük az összhangot e két kézműves termék között, így szezonálisan – főként a nyári időszakban – csoportok részére italozós, sajtcsipegetős esti programokat szervezünk.

Szedd magad – levendulaszüret

évente két alkalommal hirdetjük meg a programot, amely során a látogatóknak lehetőségük van saját felhasználási célra levendula virágot szüretelni.

Szülinapi- és osztálybulik

………….ahol gondoskodunk mindenről, hogy Neked csak a meghívókat kelljen kiosztani.

Kertmozi

visszahozzuk a régi idők hangulatát és filmezős estéket is szervezünk a levendula mező közepén üldögélve. Egy igazi valós élmény, amit érdemes gyermekeinknek is megmutatni.

Öko-Nap osztályoknak (klikk)

Szabadjáték a kertben található összes játékkal, óriástrambulin, kerti készségfejlesztő játékok, sporteszközök, kerti fa játszótér.
Ki a legÖkosabb játszóterünk használata.

Családi és baráti pihenés a levendulásban

Családok és baráti társaságok szabadidő eltöltése. Kerti játékok használata, pihenősarkok, relaxációs terek.

hu_HUHungarian